Неділя, 28.04.2024, 00:12





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Усім привіт! Сьогодні, за рекомендацією свого викладача Миколи Гавриловича, переглянула статтю з питань удосконалення шляхів ідентифікації ВРХ в Україні, також щодо цього питання проводився вебінар на якому були обговорені наступні питання:

1. Законодавчі основи ідентифікації і реєстрації ВРХ;
2. Переваги та труднощі у використанні нових двокомпонентних бирок при ідентифікації ВРХ;
3. Спрощення процедур ідентифікації та реєстрації, які вже відбулися;
4. Шляхи пришвидшення співпраці з ДП АІРТ та отримання послуг дистанційно, що надзвичайно актуально в умовах карантинних заходів;
5. Цілі, можливості, переваги і хід плідного тестування нового програмного продукту Держпродспоживслужби та ДП АІРТ – «Персональний кабінет суб’єкта господарювання користувача Єдиного державного реєстру ветеринарних документів».

Для мене як для аналітика ці заходи неймовірно полегшують та прискорюють роботу, адже з'явилася можливість впровадження Персональног ... Читати далі »
Переглядів: 163 | Додав: polinka1917 | Дата: 05.05.2020 | Коментарі (1)

Усім добрий вечір, я продовжую вивчати ТВПТ і сьогодні, за порадою Миколи Гавриловича, я передивився презентацію "Гігієнічні вимоги до водопостачання тваринницьких об'єктів". Ось, до речі, посилання https://en.ppt-online.org/206261 обов'язково продивіться, впевнений, що Ви будете в захваті!)

В даній презентації я дізнався:
- Властивості води
Без води наше життя було б неможливе, адже тварини складаються на 75% із води (скелет містить 20% води, м'язова тканина - 76%, сполучна тканина - 80%, плазма крові - 92%, склоподібне тіло - 99%). При зменшені води в організмі тварини на 5% спостерігається кволість та втрата апетиту, на 10% - запаморочення та задишка, на 15% - послаблення слуху та зіру, на 20% - є смертельною при температурі понад 30°C, на 25% - є смертельною при будь-якій температурі.
- Саніторно-гігієнічні вимоги до санітарної води
Вода не повинна містити патогенних мікробів, вірусів та інших біологічних включень, небезпечних для здоров'я, ... Читати далі »
Переглядів: 179 | Додав: andrushkataranenko | Дата: 04.05.2020 | Коментарі (1)

Добрий вечір усім, чудова погода, чи не так?) Саме час насолодитися теплим сонечком на балконі (карантин як не як). Та не треба забувати й про навчання. Сьогодні, за порадою Миколи Гавриловича, я вирішив передивитися презентацію на тему "Гігієна транспортування тварин". Ось, до речі, посилання: https://ppt-online.org/122589 Обов'язково долучайтесь до вивчення, впевнеий, що Ви залишитесь задоволеними!

З даної презентації я дізнався про:
-Загальні вимоги щодо підготовки тварин до транспортування
Зрозуміло, щоосновним завданням транспортування є в найшивдші сроки забезпечити доставку тварин/птиці без жодних пошкоджень й втрат у масі, а також захистити їх у дорозі від захворювань та впливів погодніх умов. Перед транспортуванням тварини підлягають огляду ветеринара та санітарному обробленню. Очевидно, що заборонено транспортувати на переробні підприємства тварин, що мають захворювання, невстановлений діагноз захворювання, з заниженою/підвищеною температурою та інф ... Читати далі »
Переглядів: 301 | Додав: andrushkataranenko | Дата: 03.05.2020 | Коментарі (1)

Добрий день, сьогодні, за порадою Миколи Гавриловича, я вирішив послухати вебінар "Як вирощувати домашню птицю з мінімальними втратами та максимальною продуктивністю" та хочу поділитися з Вами своїми враженнями.

Отже, на даному вебінарі я дізнався (про):
-Як вибирати яйця для інкубації
Яйця повинні бути неушкодженні, чисті та правильної форми. Їх зберігають не більше 1-го місяця при температурі 7-13°C в сухому темному місці.
-Вирощування водоплавної птиці
Молодняк годують подрібненими вареними яйцями. Важливо, щоб у перші дні життя пташенятам необхідне цілодобове освітлення.
-Кроси птиці, їх характеристику та переваги
-Корми, що підвищують продуктивність домашньої птиці
-Поради щодо приміщень для птиці
-Програми вирощування курчат бройлерів
Бройлер - скороспілий гібрид отриманий шляхом міжпородного схрещування (Ross, Kobb).
Переваги бройлерів: біле пір'я, крупні ноги, велика грудинка, жовта шкура (заклад ... Читати далі »
Переглядів: 166 | Додав: andrushkataranenko | Дата: 01.05.2020 | Коментарі (1)

Всім привіт! Сьогодні я прослухала вебінар "Успішна експлуатація свиноматки". Можу з впевненістю сказати, що я провела час з користю.

В даному вебінарі я дізналась багато цікавого та нового, а саме: про репродуктивний цикл свиноматок та як його розраховувати, про вплив негативних факторів таких як неплідність, зв'язок між тривалістю періоду від відлучення до осіменіння та кількістю народжених поросят при наступному опоросі. Також я довідалась, що термін відлучки впливає на час відновлення циклічності у свиноматок, почула про ефективність репродуктивного циклу, вплив перебігу родів на тривалість та ефективність експлуатації свиноматок. Дізналася, що роди у свиноматок тривають від 3 до 12 годин, а головними чинниками ефективності експлуатації свиноматок є годівля, утримання, параметри мікроклімату, технологія, також є чинники пов'язані зі станом тварини, а саме: хвороби, стан свиноматки. Також важливу роль у винекненні захворювань відігає забезпеченість тварин достатньою кіл ... Читати далі »
Переглядів: 190 | Додав: polinka1917 | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (1)

Всім доброго вечора!
Сьогодні за порадою свого викладача, Повознікова Миколи Гавриловича, я відвідала онлайн-вебінар "Успішна експлуатація свиноматки".
На цьому занятті я дізналася про:
1) репродуктивний цикл свиноматок та його розрахунок;
2) вплив негативних факторів на ефективність репродуктивного циклу;
3) вплив перебігу родів на тривалість та ефективність експлуатації свиноматок;
4) ветеринарне забезпечення родів, післяродового та репродуктивного періоду свиноматок;
5) УЗД діагностику.
По закінченню лекції ми отримали:
- практичні кейси з оптимальної експлуатації свиноматок;
- протоколи, що сприятимуть подовженню тривалості репродуктивного періоду;
- відповіді на запитання, які нас цікавили.
Взагальному вебінар був дуже цікавий, було багато нової і пізнавальної інформації.
Як говорив Георг Крістоф Ліхтенберг: "Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі".
Переглядів: 224 | Додав: meitadaria | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (2)

Добрий вечір всім знавцям ТВПТ!) Сьогодні я був учасником вебінару "Успішна експлуатація свиноматки" та сподіваюсь, що ви також його відвідали й провели час з користю та задоволенням.
Отже, як ви зрозуміли, даний вебінар був присвячений експлуатації свиноматки.

я дізнався про:
-Репродуктивний цикл у свиноматок та його розрахунок
-вплив негативних факторів на ефективність репродуктивного циклу:
Я дізнався про різні паталогії такі як виворіт піхви та маток. Також цікаво, що у свиноматок виділяється кортизол (гормон смерті) при стресі, що може призвести до мумифікованих плодів. Втрата ваги призводить до зменшення кількості яйцеклітин.
-вплив перебігу родів на тривалість та ефективність експлуатації свиноматок:
Найцікавішим для мене було послухати про різні аномалії та неплідність.
-ветеринарне забезпечення родів, післяродового та репродуктивного періоду свиноматок:
- УЗД (діагностика):
Дізнався, що прилад УЗД не в ... Читати далі »
Переглядів: 172 | Додав: andrushkataranenko | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (2)

Привіт усім!
Мене звати Богдана і я навчаюся на 1-му курсі на спеціальності "Економічна кібернетика"

Зараз настали такі часи... коли в нас є більше вільного часу - це час для навчання та саморозвитку. Така форма навчання є трохи незвичною для нас, але якщо правильно до неї підійти вона буде більш результативною. І карантин є прекрасною можливістю для саморозвитку і для досягнення своїх цілей, а також час щоб підтягнути своє навчання. Адже додатковий вільний час можна, і треба проводити з користю. Це допоможе не нудитися сидячи дома, а навчитися чогось новому, навіть те, на що раніше в нас невистачало часу. Цією можливістю потрібно користуватися.
Можливо вже давно ви хотіли вдосконалити іноземну мову, чи почати займатися спортом, або відкрити для себе нове хобі. І карантин якраз для цього.
А також зараз можна переглянути безліч курсів і лекцій, на різну тематику, яка є цікавою і корисною для кожного.
І один з яких я пройшла, це курс "Управління М ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 217 | Додав: bodnazhevskaya2019 | Дата: 29.04.2020 | Коментарі (1)

Усім привіт!
Мене звати Мейта Дар'я, я навчаюся на 1-му курсі спеціальності цифрова економіка. Карантин – це не привід байдикувати, сидіти цілими днями без діла, а це час для розкриття нових можливостей, досягання нових цілей, і нам потрібно використати цей час на всі можливі 1000%. Я думаю, що всі зі мною погодяться, що якби не карантин, ми б не мало скільки вільного часу для того щоб взятися так добре за навчання, за те що нас цікавить, а не те що нас примушують робити.
Я хочу вам трішки розповісти про те, як самовдосконалююся, розвиваюся в галузі «Технологія виробництва продукції тваринництва» під час карантину. За порадою Повознікова Миколи Гавриловича, я пройшла курс «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства». Насамперед, я не розуміла навіщо мені вивчати такий предмет як ТВПТ, але цей курс допоміг мені розібратися. Завдяки цьому курсу я взнала дуже багато нової та цікавої інформації. Довідалася про стан перспективи молочної галузі, вирощуван ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 215 | Додав: meitadaria | Дата: 29.04.2020 | Коментарі (2)

Нещодавно подивилася презентацію про годівлю свиней і зараз хочу висловити своє ставлення щодо цього питання.
Я дотримуюсь думки, що збалансована годівля – це шлях до рентабельності ведення не тільки свинарства, а й всіх інших галузей тваринництва. Тому що годівля – це основний технологічний чинник, який впливає на подальшу продуктивність всього виробництва. Що стосується свиней, то в презентації прозвучала гарна фраза: «Годувати свиней дешевими кормами - дорого», дійсно якщо глибше зануритися в цю тему і проаналізувати всі аспекти, то розумієш, що від дешевих кормів буде користі та вигоди набагато менше ніж від якісних.
Чим я, як аналітик можу допомогти? Наприклад, покращити та навіть полегшити ведення свинарства. Зокрема, правильно та грамотно розрахувати час, обсяг та вид корму, кількість поживних речовин, співвідношення води і їжі, які необхідні конкретній свині, враховуючи її параметри, умови утримання тощо. Також аналітик може допомогти проаналізувати стан вашої сви ... Читати далі »
Переглядів: 182 | Додав: polinka1917 | Дата: 29.04.2020 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 ... 13 14 »
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz