Неділя, 28.04.2024, 08:28





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Усім привіт! Мене звати Поліна і я староста групи цифрова економіка.

Коли ми дізналися, що в нас буде такий предмет як технологія виробництва продукції тваринництва наша група була збентежена. Ми не розуміли навіщо майбутнім аналітикам вивчати тваринництво. Ми прийшли на першу пару з повною впевненістю, що зараз почнеться нудна лекція і нічого цікавого не буде, але наш викладач нас приємно здивував. Зайшовши у аудиторію, Микола Гаврилович одразу ж зібрав до купи всю нашу увагу та почав лекцію.

Спочатку його метод викладання мені здавався дивним, я не розуміла навіщо ми розгадуємо всі ті загадки і ребуси на дошці, але трішки згодом картинка почала прояснюватися і під кінець пари ми вже знали основні принципи на яких будується тваринництво. Вийшовши з аудиторії, на своє здивування, ми з одногрупниками помітили, що пам'ятаємо всю лекцію від початку і до самого кінця, враження були чудові, тому моя група з цікавістю чекала наступних пар для того щоб дізнатися що б ... Читати далі »
Переглядів: 248 | Додав: polinka1917 | Дата: 14.05.2020 | Коментарі (2)

Если честно я думал то что это будет очередной скучный предмет который я пройду и забуду, и также то что сама кафедра находилась на территории отдаленной от всех корпусов не сулила ничего хорошего, даже вселяла некоторую тревогу. Однако начиная с первого дня, занятия были очень интересными. Нам показали коня, я если честно видел коней только по телевизору. Должен сказать то что даже будучи на карантине, были не обычные занятия. Я прошел много вебинаров связанные с животноводством, но больше всего мне понравился об эксплуатации свиноматки (опыт был полезный, но использовать его я пока что не знаю как))) ) В целом я получил полезный опыт на всю жизнь, "ТВПТ" дал мне колоссальный рывок в знаниях в сфере животноводства, я знаю над чем надо работать что бы усовершенствовать эти знания, и я буду работать, спасибо большое за курс!
Переглядів: 172 | Додав: jenya10m | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (2)

На початку свого шляху у вивченні дисципліни "Технологія вирощування продукції тваринництва" я, як більшість студентів, скептично поставився до цієї дисципліни. Я вважав, що навіщо мені, студенту спеціальності "Цифрова економіка", знати про умови утримання свиней чи продуктивність. Я вважав, що ці знання будуть мені непотрібними як в житті так і в майбутній професії. Але через цікаві навчальні матеріали, які розказували про тваринництво в економічному вимірі, неординарну манеру подання матеріалу нашим викладачем з залученням кожеого студента в дискусію, я зрозумів, що дисциипліна може бути корисна з багатьох сторін.
Отже, як я вже написав, головною моєю метою при вивченні дисципліни "ТВПТ" було отримання знань, які є корисними у повсякдевному житті та майбутній професійні діяльності. Так, спершу, я пройшов онлайн-курс «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства, важливість професіоналізму персоналу на фермі. Завдяки йому я зміг дізнатися як підвищити проду ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: yuriykravchenko2017 | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (1)

Усім привіт!
Я хочу трішки розповісти про шлях, який я пройшла від початку вивчення такого предмету як «Технологія виробництва продукції тваринництва».
З першої пари наш викладач, Повозніков Микола Гаврилович, почав курс дуже цікавим і незвичайним методом, а саме головне креативним і корисними. Він нам розказував різні історії, смішні вірші, і навіть загадки. Ми не сиділи і не писали лекції, і це дійсно було дуже круто. Нам сподобався такий підхід до навчання, тому ми з групою і обрали експериментальний спосіб, ми з задоволенням ходили на пари, жаль правда, що в нас було дуже мало таких аудиторних занять. Але навіть на карантині ми проводили час з користю, адже Микола Гаврилович нам радив різні дуже цікаві курси, вебінари, лекції, блоги, статті, відео, які є повчальними і корисними для кожного. Один з курсів «Управління МТФ - підвищення економічної ефективності підприємства» дав нам багато корисної інформації, яко ... Читати далі »

Переглядів: 213 | Додав: meitadaria | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (1)

Вім доброго ранку. Сьогодні я розповім про те як я проходив курс ТВПТ.

Все почалось з неймовірного на мій погляд представлення вчителя.З першої хвилини Микола Гаврилович заплутав всю аудеторію. Але також і зацікавив своїм предметом.
Вже через декілька пар нас відвели до конюшні де показали а також розповіли про будову конячого тіла.
Потім нам провели цікаву пару з 11-тим класом по виготовленню свічок.
Навіть тоді коли на пару прийшло 5 чоловік наш вчитель не розгубився і провів найкращу в моєму житті пару з чашечкою чаю в руках. Тому на мою думку Микола Гаврилович найкращий вчитель в університеті по ТВПТ якого можливо тільки найти.

Навіть після початку карантину наш шляз з пізнання предмету ТВПТ продовжився в онлайні.За цей час ми змогли відвідати величезну кількість семінарів. А також зробили велику кількість роботи. Та змогли сидячі вдома дізнатися велику кількість цікавих фактів про різних тварин з різних куточків світу.
Переглядів: 188 | Додав: vavrikkiril03 | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (2)

Вім доброго ранку. Сьогодні я розповім про те як я проходив курс ТВПТ.

Все почалось мобуть з найфеєричнішої пари за мій перший рік навчання в університеті. За весь рік я не бачив нічого дивнішого та цікавішого за цю пару.
З першої хвилини Микола Гаврилович заплутав всю аудеторію. Але також і зацікавив своїм предметом.
Вже через декілька пар нас відвели до конюшні де показали а також розповіли по будову конячого тіла.

Після початку карантину наш шляз з пізнання предмету ТВПТ продовжився в онлайні.
За ці приблизно два з половиною місяці ми змогли відвідати величезну кількість семінарів. А також зробили велику кількість роботи. Ми дізналися велику кількість цікавих фактів про різних тварин.

Плюси:
1) Дуже гарний підход Миколи Гавриловича до викладання свого предмету.
2)Дуже інтерактивний предмет.
І взагалі плюси можна перелучувати дуже довго але я вибрав два основні.

Що до мінусів нічого не можу ... Читати далі »
Переглядів: 202 | Додав: vetal222000 | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (2)

Усім добрий день! Вже через півтора тижні у нас розпочинається сесія, а тому моя неймовірна подорож по теренах ТВПТ підходить до кінця. Давайте згадаємо, що ми з допомогою Миколи Гавриловича вивчили за цей час та яких цілей досягли.

Спочатку я не розумів навіщо нам потрібний предмет ТВПТ на ІТ факультеті, адже це взагалі не наша спеціалізація. Але вже ж з першої пари Микола Гаврилович нас зацікавив в своєму предметі. Не можна не відмітити цікавий підхід викладача до студентів, такий формат мені дійсно зайшов і для мене пара пролітала за хвилину. Та й отримана банка меду на 1-му занятті також додала стимулу до навчання. Цікавим був похід на конюшню НУБІП, де нам наглядно показали частини тіла коня та розповіли про їх раціон та як за ними доглядати.

Все розпочалося з курсу «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства», на якому ми довідалтся про структуру сучасної МТФ та її основні аспекти, а також про
ефективність відтворення ВРХ. Д ... Читати далі »
Переглядів: 260 | Додав: andrushkataranenko | Дата: 06.05.2020 | Коментарі (10)

Мої вітання! Коли ми говоримо про дистанційне навчання, то зазвичай у студентів виникає думка, що карантин – це час для відпочинку та ледарства, але так вважають не всі. Особисто моя група та наш викладач з технології виробництва продукції тваринництва Микола Гаврилович вважають інакше. Тому за період ізоляції ми маємо багато здобутків та ще більшу кількість опанованих навичок.

Насамперед, ми пройшли онлайн курс: «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства», який розширив наш кругозір та отримали іменні сертифікати, що підтверджують нашу компетентність у даній темі. Також у нашій скарбничці багато прочитаних статей та велика кількість пройдених вебінарів на різні теми, які, до речі, читали випускники Миколи Гавриловича та він сам особисто. Підтвердження нашої плідної праці ви можете переглянути в даному блозі.

Сказати чесно, спочатку я не розуміла навіщо студентам спеціальності «Цифрова економіка» вивчати таку дисципліну як «ТВПТ», але з ... Читати далі »
Переглядів: 270 | Додав: polinka1917 | Дата: 06.05.2020 | Коментарі (14)

Моє шанування! Сьогодні подовжую тему свинарства, а саме як розрахувати та оптимізувати витрати на вирощування свиней у домогосподарствах. Переглянувши вебінар на дану тему, дізналася багато нового та корисного, а саме:

1. Типи годівлі залежно від зони ведення свинарства:
- Концентратний (степ)
- Концентратно-картопляний (полісся)
- Концентратно-коренеплідний (лісостеп)
2. Що включає в себе структура собівартості.
- Корми (80%)
- Ветпрепарати (5%)
- Утримання (5%)
- Оплата праці (5%)
- Адміністративні витрати (5%)
3. Собівартість корму для поросних свиноматок
4. Витрати на свиноматку до опоросу
5. Собівартість комбікорму для лактуючих свиноматок
6. Витрати на свиноматку та поросят в підсисному періоді
7. Загальні витрати на поросят з різною живою масою

Для мене, як для аналітика було важливо, що вся інформація та дані були подані у таблицях і схемах, що, по-перше, ... Читати далі »
Переглядів: 176 | Додав: polinka1917 | Дата: 05.05.2020 | Коментарі (1)

Добридень всім, хто читає дану публікацію! Хочу висловити своє ставлення щодо вебінару, який я нещодавно переглянула, а також розповісти основну інформацію, яку я дізналася. Його назва: «Породи свиней для ефективного ведення господарства» .

У світі існує понад 100 порід свиней, якщо враховувати місцеві, то 400. Для м’ясного напряму продуктивності фактично використовують тільки 10-15 порід. В Україні переважно використовують такі породи як велика біла і українська степова біла (вітчизняні).
Також породи свиней поділяються за напрямком продуктивності, а саме:

1) Універсального напрямку продуктивності (як велика біла, українська степова біла).
2) М’ясного напрямку продуктивності (полтавська м’ясна, українська м’ясна, ландрас, дюрок, гемпшир, п’єтрен).
3) Сального напрямку продуктивності (миргородська, українська степова ряба, велика чорна).
У вебінарі були охарактеризовані породи свиней та їх основні переваги і недоліки. Також були пре ... Читати далі »
Переглядів: 184 | Додав: polinka1917 | Дата: 05.05.2020 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 ... 13 14 »
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz