П`ятниця, 10.05.2024, 03:50





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2017 » Листопад » 30 » Питання для самоконтролю з дисципліни Технологія виробництва продукції тваринництва
19:57
Питання для самоконтролю з дисципліни Технологія виробництва продукції тваринництва
1. Походження та одомашнення сільськогосподарських тварин
2. Конституція та екстер’єр сільськогосподарських тварин
3. Індивідуальний розвиток сільськогосподарських тварин
4. Порода та її структура
5. Методи розведення сільськогосподарських тварин
6. Організація племінної роботи
7. Хімічний склад кормів і фізіологічне значення поживних речовин у живленні тварин
8. Травлення у сільськогосподарських тварин
9. Перетравність кормів
10. Оцінювання енергетичної поживності кормів
11. Класифікація кормів
12. Чинники, що впливають на склад і поживність кормів
13. Нормування годівлі сільськогосподарських тварин
14. Значення ВРХ та її біологічні особливості
15. Молочна продуктивність корів
16. Основні породи худоби та їх використання
17. Племінна робота у молочному скотарстві
18. Основи відтворення стада
19. Утримання, годівля та доїння корів
20. Потоково-цехова система виробництва молока
21. Основи технології виробництва молока на промисловій основі
22. Отримання, обробка та реалізація молока
23. М’ясна продуктивність ВРХ
24. Системи та способи утримання молодняку ВРХ
25. Технологія вирощування молодняку молочних і молочно-м’ясних порід на м’ясо
26. Особливості технології виробництва яловичини у м’ясному скотарстві
27. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі
28. Організація закупівлі худоби, її приймання, забій і переробка
29. Народногосподарське значення та господарсько-біологічні особливості свиней
30. Породи свиней та їх використання
31. Племінна робота у свинарстві
32. Відтворення стада свиней
33. Вирощування молодняку свиней
34. Утримання та годівля свиней
35. Відгодівля свиней
36. Реалізація свиней
37. Забій, первина обробка свиней і зберігання продукції
38. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості овець
39. Продукція вівчарства
40. Селекція овець
41. Виробництво продукції вівчарства
42. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості кіз
43. Продукція козівництва
44. Селекція кіз
45. Виробництво продукції козівництва
46. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості птахівництва
47. Племінна робота у птахівництві
48. Породи та кроси курей
49. Виробництво харчових яєць
50. Виробництво м’яса бройлерів
51. Породи та кроси м’ясних курей
52. Вирощування бройлерів
53. Виробництво м’яса качок
54. Породи та кроси качок
55. Виробництво м’яса індиків
56. Породи та кроси індиків
57. Виробництво м’яса гусей
58. Породи та кроси гусей
59. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості коней
60. Породи коней
61. Племінна робота у конярстві
62. Відтворення поголів’я коней
63. Вирощування молодняку
64. Тренінг та іподромні випробування
65. Утримання та годівля дорослих коней
66. Використання коней у сільському господарстві та спорті
67. Використання робочих коней
68. Отримання і переробка молока кобил
69. Відгодівля коней на м’ясо та їх реалізація
70. Кінний спорт
71. Біологічні особливості та представники сучасної полікультури риб
72. Вирощування товарної риби
73. Транспортування живої риби, первинна обробка та зберігання її
74. Значення бджільництва, стан галузі та організація пасіки
75. Бджолина сім’я, її склад і функції окремих особин
76. Розведення та утримання бджолиних сімей
77. Виробництво продукції бджільництва
78. Хвороби бджіл
79. Планування та облік у бджільництві
80. Значення галузі та біологічні особливості кролів
81. Породи кролів
82. Відтворення поголів’я кролів
83. Утримання кролів
84. Годівля кролів
85. Забій і первинна обробка продуктів забою кролів
86. Значення галузі та біологічні особливості хутрових звірів
87. Коротка характеристика хутрових звірів
88. Утримання хутрових звірів
89. Годівля хутрових звірів
90. Забій хутрових звірів і первинна обробка шкурок
Переглядів: 504 | Додав: yanaveremiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 Повозніков  
0
Я,Любченко Яна Олександрівна.         На початкунавчального року, я претендувала на оцінку 80, але влашту-валася на роботу і в
мене було мало часу для вивчення даного предмета, щоб наздогнати втрачений
навчальний матеріал, звільнилася з роботи і взялася з розум.          Наша країна єаграрною. Тому рослинництво і тваринництво є ключовою структурою аграрної
економіки. Якщо я буду працювати в аграрній сфері цей предмет стане мені в
пригоді у подальшому житті.         Плюси:·       великий обсяг матеріалу,·       знадобиться в подальшому житті, ·       виклад матеріалу пов’язаний із спеціальністю.Мінуси:·       мало часу для вивчення даного матеріалу.Виробництвоперепелиних яєць дешевше курячих, а разведенная перепелівє найбільш рентабельнимптахівництвом. Японські вчені з'ясували, що в м'ясі і яйцях перепелів міститьсявеличезна кількість вітамінів і мікроелементів.         При живій масі перепела, середня маса якого дорівнює 125 г,маса одного яйця 10-14 г. Яйценостність складає 250-300 яєць в рік. Перепілка -
птах невибаглива, досягає продуктивного віку за 30-40 днів.         Після знесення 5-10 яєць птах робить перерву на 1-2 дні. Незважаючи наневеликі розміри, перепілки несуть великі яйця. Перепілки несуть яйця післяполудня або пізно ввечері, іноді вночі з інтервалом між знесеннями близько 30
годин.         Цінна особливість цихптахів є їх висока стійкість до інфекційних захворювань. Вони не уражуються
сальмонельозом, у крові відсутній збудник групи лейкозів і це дає можливість
використовувати яйця для виготовлення медичних препаратів.         Знаючи всю специфікурозведення перепелів і їх недоліки можна створити на цьому бізнес. Адже
перепели більш стійкіші до хвороб, і перепелині яйця мають більше вітамінів ніж
курячі.         Розведення перепелів єекономічно вигідним. Їм потрібна невелика кількість корму  і в клітці 30*40 см може жити до 8 перепелів.

5 Повозніков  
0
Финансы – кровеносная система бизнеса, которая обеспечивает жизнеспособность всей компании. Достоверная финансовая отчетность и
умение владельцем ее правильно анализировать, делать выводы, дают
возможность вовремя увидеть «тромбы», то есть проблемы, которые только начинают формироваться. Только так владелец бизнеса может принимать
осознанные и СВОЕВРЕМЕННЫЕ решения, чтобы избежать «инсульта» =
банкротства.
Мы разработали простые и системные инструменты, которые владелец может быстро внедрить в свой действующий бизнес. Уже
через месяц, собственник бизнеса сможет осуществлять Владельческий
Финансовый Контроль, видя всю финансовую картину своего бизнеса.
На основании достоверной, полной и понятной финансовой отчетности мы
совместно сформируем: - аналитическое заключение, - разработаем
финансовую стратегию компании, учитывая стратегию развития компании и
цели владельца бизнеса.

4 Повозніков  
0

2 Повозніков  
1
Яка максимальна тривалість життя тварин: 1.корів; 2.овець; 3. кіз; 4. свиней; 5. коней; 6. кролів?

3 yanaveremiy  
0
1-30 років, 2- 15-18 років, 3-18-20 років, 4-27 років, 5-60 років, 6- 15 років

1 Повозніков  
0
Хімічний склад молозива корів % : 1.Вода;2 суха речовина;3.білок ; 4. жир;5. лактоза; 6.мінеральні речовини.1) 73,82 ; 2) 26,18; 3)14,92; 4 )6,25 ; 5)4,0 ; 6)1,01  ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz