Я,Любченко Яна Олександрівна. На початкунавчального року, я претендувала на оцінку 80, але влашту-валася на роботу і в
мене було мало часу для вивчення даного предмета, щоб наздогнати втрачений
навчальний матеріал, звільнилася з роботи і взялася з розум. Наша країна єаграрною. Тому рослинництво і тваринництво є ключовою структурою аграрної
економіки. Якщо я буду працювати в аграрній сфері цей предмет стане мені в
пригоді у подальшому житті. Плюси:· великий обсяг матеріалу,· знадобиться в подальшому житті, · виклад матеріалу пов’язаний із спеціальністю.Мінуси:· мало часу для вивчення даного матеріалу.Виробництвоперепелиних яєць дешевше курячих, а разведенная перепелівє найбільш рентабельнимптахівництвом. Японські вчені з'ясували, що в м'ясі і яйцях перепелів міститьсявеличезна кількість вітамінів і мікроелементів. При живій масі перепела, середня маса якого дорівнює 125 г,маса одного яйця 10-14 г. Яйценостність складає 250-300 яєць в рік. Перепілка -
птах невибаглива, досягає продуктивного віку за 30-40 днів. Після знесення 5-10 яєць птах робить перерву на 1-2 дні. Незважаючи наневеликі розміри, перепілки несуть великі яйця. Перепілки несуть яйця післяполудня або пізно ввечері, іноді вночі з інтервалом між знесеннями близько 30
годин. Цінна особливість цихптахів є їх висока стійкість до інфекційних захворювань. Вони не уражуються
сальмонельозом, у крові відсутній збудник групи лейкозів і це дає можливість
використовувати яйця для виготовлення медичних препаратів. Знаючи всю специфікурозведення перепелів і їх недоліки можна створити на цьому бізнес. Адже
перепели більш стійкіші до хвороб, і перепелині яйця мають більше вітамінів ніж
курячі. Розведення перепелів єекономічно вигідним. Їм потрібна невелика кількість корму і в клітці 30*40 см може жити до 8 перепелів.