Понеділок, 13.05.2024, 08:11





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2018 » Жовтень » 23

Породи та кроси курей

У світі налічується понад 100 порід курей. За існуючою класифікацією всі породи поділяють на яєчні, м’ясо-яєчні та м’ясні.

Основною господарсько корисною ознакою яєчних курей є висока несучість і невелика маса тіла. Кури цих порід характеризуються ранньою статевою зрілістю й здатністю до тривалої безперервної продуктивності. До яєчних порід курей відносять леггорн і російську білу.

Кури породи леггорн виведені в США. За кольором оперення їх поділяють на білих, куріпчастих (бурі), полових, чорних, блакит­них. Найбільшого поширення у світі набули білі ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: Повозніков | Дата: 23.10.2018 | Коментарі (2)

Якість молока: можливості та проблеми в контексті угоди з ЄС

 

Підписання угоди про Асоціацію з Європейським Союзом відкриває для наших товаровиробників європейський ринок. Постає завдання виробляти молоко такої якості, щоб воно відповідало вимогам європейських стандартів.

 

Стандарти якості молока країн ЄС значно вищі, ніж в Україні. Молоко, яке за нашими стандартами відноситься до І і ІІ ґатунку, стандартом ЄС визначається, як непридатне для використання, а такого молока ми виробляємо до 70%. Лише молоко екстра та вищого ґатунку задовольняють вимоги європейських стандартів. Основними вимогами до господарства-постачальника сирого молока для виробництва продукції, призначеної для експорту в ЄС є ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: Повозніков | Дата: 23.10.2018 | Коментарі (0)

Оліфіренко Богдана
Склад кормів
Корм — їжа тварин і домашньої худоби; продукти рослинного і тваринного походження та промислового синтезу, які містять у засвоюваній і нешкідливій для тварин формі органічні і мінеральні поживні речовини не впливають негативно на здоров'я тварин та якість одержуваної продукції. Корми характерні їстівністю, перетравністю, фізіологічною дією на тварин. У сільському господарстві переважають корми рослинного походження.
Корм складається із сухої речовини та води.
Вода. Кількість води в кормах або продуктах тваринництва визнача­ють висушуванням наважки корму за температури 100 — 105 °С до сталої маси. У кормах кількість води коливається від 5 до 96 %. Багаті на неї коренебульбоплоди і баштанні (75 - 92 %), трава й силос (60 - 80), жом, м’язга, барда (82 — 95), молоко і продукти його переробки (87 — 92 %). Мало води в зерні (13 — 14 %), сухих залишках перероб­них виробництв (макуха, шрот та ін.), риб’ячому, м’ясо-кістковому борошні, ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: bogdanaolifirenko | Дата: 23.10.2018 | Коментарі (2)

Оксенюк Назарій
Для освітлення приміщень доцільно максимально використовувати денне світло. Розрахунок освітлення проводять після визначення розмірів приміщень розрахунок природного освітлення виконують у такій послідовності: при проектуванні нових приміщень визначають розміри і кількість вікон, а при реконструкції здійснюють перевірку вікон відповідно до коефіцієнта природного освітлення.
Освітлювальну площу вікон Fв визначають через площу підлоги Fпд та нормативні коефіцієнти природного освітлення αс:
Fв = Fпд/αс

Кількість вікон nв = Fв/fв , де fв – площа одного вікна, м2.
Природне освітлення приміщень, які віддалені від зовнішніх стін обладнання у покриттях широкогабаритних будівель світлових фонарів
Кількість вікон - 74
Площа оного вікна - 0,64 м2
Загальна площа вікон - 47,36
Загальна площа підлоги - 700 м2
Тоді Нормативний коефіцієнт природнього освітлення - 0,07
Світловий коефіцієнт - відношення з ... Читати далі »
Переглядів: 389 | Додав: nkot261 | Дата: 23.10.2018 | Коментарі (1)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz