П`ятниця, 10.05.2024, 22:54





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Тема: Технололія виробництва товарного коропа

Короп – один із тих небагатьох об’єктів рибництва, для одержання товарної продукції яких розроблено широкий спектр технологій: від екстенсивних, з мінімальним втручанням людини у процес формування рибопродуктивності водойми, до інтенсивних, з максимально контрольованими умовами виробництва продукції. Короп має ряд біологічних особливостей, підсилених багатовіковою селекційною роботою, які роблять цю рибу надзвичайно «технологічною», здатною більш-менш повно реалізувати генетично обумовлені біопродуктивні властивості за різних способів вирощуван ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Повозніков | Дата: 29.11.2017 | Коментарі (1)

Виконав: студент 2 курсу 3 групи економічного факультету (ФіК)

Амірджанян Е.А

Перевірів: ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Повозніков | Дата: 29.11.2017 | Коментарі (0)

Технологія вирощування товарного товстолоба

Товстолобик належить до великих риб. Його довжина може сягати 1 м, а маса — 16 кг, а то й більше. Вже понад 2 тисячі років його розводять у водоймах Китаю. До появи заводського способу отримання личинок мальків товстолоба виловлювали в річках, а потім вирощували в ставках до товарної маси. Товстолоб, як і білий амур, акліматизований в Україні у 50-ті роки XX століття. У природних умовах нерестяться у ранкові години, з квітня по липень (частіше з 20 травня по 15 червня) за температури 25—30°С на плині у верхніх шарах води. Нерест порційний. Зазвичай, за однією самицею, що нереститься, плавають два самці. Плодючість білого товстолобика в залежності від маси риб ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: Повозніков | Дата: 28.11.2017 | Коментарі (0)

Рейтинг найбільших експортерів українського меду

... Читати далі »
Переглядів: 720 | Додав: Повозніков | Дата: 27.11.2017 | Коментарі (1)

Економічна ефективність використання коней у сільському господарстві та спорті

 

У сільському господарстві коней використовують для роботи в упряжі, під сідлом, в’юком, отримання від них м’яса й молока, у різних видах кінного спорту тощо.

Робоча продуктивність коней характеризується такими показниками, як тяглове зусилля (сила тяги), кількість виконаної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 824 | Додав: Повозніков | Дата: 27.11.2017 | Коментарі (0)

Сало. Цей продукт виявився унікальним – різниця у цінах сягає 3 разів!

У середньому «біле золото» продається по 49 грн./кг. Найдешевше – у Тернопільській (31), Волинській (33,5) та Рівненській (34) областях.

Найдорожче – у Києві (99 грн), Київській (59 грн) та Харківській (53 грн) областях.

Птиця. Основний вид м’яса у раціоні українців починаючи з 2015 року. В середньому по країні продається по 53 грн/кіло. Найдешевше – у Донецькій (49,5 грн), Львівській (51 грн) та Рівненській (51,5 грн) областях.

Найдорожче – у Києві (56 грн), Чернівецькій (55 грн) та Луганській (55 грн) областях.

Свинина. Улюблене м’ясо, якому українці віддавали перевагу протягом багатьох років, коштує в середньому 99 грн/кіло. Найдешевше – у Черкаській (90 грн), Тернопільській (91,5 грн), Львівській ( ... Читати далі »
Переглядів: 382 | Додав: yanaveremiy | Дата: 27.11.2017 | Коментарі (2)

Розведення страусів це ремесло, яке набирає популярність більш ніж в 100 країнах світу. Інтерес до страусів цілком очевидний. Фермери люблять страуса за хороший приріст м’яса, за великі яйця, безвідходне виробництво і широкий асортимент продукції, яку отримують, вирощуючи цю птицю. Якщо ви хочете почати свій власний сільськогосподарський бізнес з розведення страусів, Вам важливо враховувати деякі фактори, які необхідно знати в першу чергу. Ця стаття, безумовно, допоможе вам у досягненні успіху в цьому типі підприємства. Основний інтерес до розведення сучасних страусів викликає його м’ясо і велике яйце. У світі, який віддає перевагу здоровій їжі, корисне страусине м’ясо, що відповідає всім вимогам дієтологів. Варто відзначити, страусина шкіра також використовується для пошиття курток, сумок та взуття. У всіх ресторанах страви зі страусиних яєць вважається делікатесом, в той час як яєчна шкаралупа використовується для декоративних цілей. Страусиние пір’я, як і сто років тому, популярне в ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: yanaveremiy | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (4)

1. Університетська кафедра має розглядатися як проект з реалізації відповідної науково-дослідної програми, яка інтегрована в навчальний процес.

2. Завідувач університетської кафедри не повинен розглядатися як управлінець персоналом. Його роль має полягати в керівництві кафедрою як проектом. Завідувач кафедри має виступати натхненником проекту та постійно демонструвати власні реальні наукові здобутки, що є частиною реалізації тієї науково-дослідної програми, над якою працює кафедра.

3. Відповідну норму ст. 35 Закону «Про вищу освіту», яка обмежує перебування завідувача кафедри на посаді двома строками, потрібно щонайменше піддати ґрунтовній ревізії.

4. Кабінетом для завідувача кафедри має слугувати саме приміщення ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: Повозніков | Дата: 17.11.2017 | Коментарі (2)

2 курс 3 група (ФіК)
Теми індивідуальних завдань
1.Амірджанян Едуард Амірджанович-Кишково-шлунковий тракт корови
2.Безсмертна Ірина Олександрівна-Технологія виробництва м’яса кролів
3.Бігун Валентин Валерійович-Використання собак у вівчарстві
4.Веремій Яна Сергіївна-Технологія виробництва продукції птахівництва в Україні; Ринок м’яса птиці в Україні
5.Гамузінська Юлія Олександрівна-Технологія виробництва продукції козівництва
6.Горобець Вадим Дмитрович-Ринок кормів Київської області
7.Дзюменко Олена -Стан та перспективи бджільництва в Україні (економічна точка зору).
8.Коцюруба Олена-Технологія виробництва вовни
9.Крейтаровська Юлія Олександрівна-Технологія виробництва м’яса качок
10.Кулик Олег Володимирович-Технологія виробництва баранини
11.Куракса Діна Василівна-Технологія заготівлі силосу
12.Любченко Я ... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: yanaveremiy | Дата: 14.11.2017 | Коментарі (15)

1. Чрезмерные нагрузки
 
Чрезмерная нагрузка — это основная причина эмоционального выгорания. Если вы работаете с лучшими специалистами, соблазн «выжать» из них максимум очень велик, однако подобное стремление приводит людей в замешательство — им кажется, что их наказывают за качественную работу. Кроме того, перегрузки снижают продуктивность труда. Последнее исследование от Стэнфордского университета доказало, что при продолжительности рабочей недели более 50 часов эффективность резко падает, а при продолжительности более 55 часов — стремится к нулю.
 
 
Переглядів: 365 | Додав: Повозніков | Дата: 07.11.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 »
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz